Potpredsjednik Vlade Uzelac na Međunarodnoj konferenciji o nacionalnom kvalifikacijskom okviru

Potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i predsjednik Povjerenstva za izradu Hrvatskoga kvalifikacijskog okvira prof. dr. sc. Slobodan Uzelac održat će uvodno predavanje na Međunarodnoj konferenciji o nacionalnom kvalifikacijskom okviru koja će se održati u ponedjeljak, 14. rujna 2009. godine, s početkom u 9.00 sati, u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa, Donje Svetice 38.

Cilj konferencije je hrvatskim i međunarodnim stručnjacima predstaviti razvoj, trenutno stanje, otvorena pitanja i strategije daljnjeg razvoja nacionalnih kvalifikacijskih okvira u nekoliko europskih zemalja. Konferencijom se također žele istražiti putovi za daljnju međunarodni i regionalnu suradnju te ojačati partnerstva između nacionalnih institucija.

Na konferenciji će sudjelovati predstavnici Vlade Republike Hrvatske, predstavnici Europske komisije i njenih obrazovnih agencija, predstavnici i stručnjaci Poljske, Austrije, Velike Britanije, zemalja regije kao i stručnjaci relevantnih institucija i dionika iz RH.



Najave