Poziv na testiranje za prijam u državnu službu informatičkog referenta u Službi razvoja i održavanja tehničkih sustava Vlade radi utvrđivanja stručnih znanja, sposobnosti i vještina

Sukladno odredbi članka 8. Uredbe o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i internog oglasa u državnoj službi (Narodne novine, br. 74/2010, 142/2011 i 53/2012), Komisija za provedbu Javnog natječaja za prijam u državnu službu informatičkog referenta u Službi razvoja i održavanja tehničkih sustava Vlade u Glavnom tajništvu Vlade Republike Hrvatske, poziva kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz Javnog natječaja za prijam u državnu službu u Glavno tajništvo Vlade Republike Hrvatske na radno mjesto informatičkog referenta u Službi razvoja i održavanja tehničkih sustava Vlade Republike Hrvatske, objavljenog u Narodnim novinama broj 80, od 18. srpnja 2012. godine, na testiranje radi utvrđivanja njihovih stručnih znanja, sposobnosti i vještina te stečenog rdnog iskustva.

Testiranje će se održati u petak 3. kolovoza 2012. godine, s početkom u 10,00 sati, u prostorijama Vlade Republike Hrvatske, Zagreb, Trg svetog Marka 2.
Testiranje se sastoji od provjere poznavanja osnova ustavnog ustrojstva Republike Hrvatske, provjere znanja, sposobnosti i vještina bitnih za obavljanje poslova radnog mjesta informatičkog referenta, te poznavanja engleskog jezika.
Nakon obavljene pismene provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata, objavljuju se rezultati testa, nakon čega će kandidati koji su zadovoljili na pismenoj provjeri znanja, sposobnosti i vještina pristupiti razgovoru (intervju) s Komisijom.
Za sve dodatne informacije može se kontaktirati Ured Kadrovske komisije Vlade Republike Hrvatske (telefon: 01/4569-291).




Pisane vijesti