Predsjednica Vlade uručila ključeve stanova vrijednih više od 22 milijuna kuna

Slika /2016/Glavno tajništvo/ENG/novosti/Arhiva/predsjednica_vlade_urucila_kljuceve_stanova_vrijednih_vise_od_22_milijuna_kuna.jpg

VARAŽDIN, 18. srpnja 2009. (Hina) - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor uručila je danas u Varaždinu ključeve i rješenja za useljenje u 31 stan hrvatskim ratnim vojnim invalidima Domovinskog rata i članovima obitelji smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja.

Riječ je o 29 stana za ratne vojne invalide i 2 stana za obitelji stradalih branitelja čija je vrijednost 22 milijuna i 425 tisuća kuna, dok je veličina objekta 2.167 metara četvornih.

Hrvatska je članica NATO-a, nestalna članica Vijeća sigurnosti , svakoga dana sve smo bliži Europskoj uniji, a hrvatski branitelji najzaslužniji su za to i njihova žrtva obvezuje nas na stalnu brigu za njih i njihove obitelji, rekla je u Varaždinu Jadranka Kosor.

Ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić istaknuo je kako je u proteklom razdoblju riješeno 5316 slučajeva stambenog zbrinjavanja branitelja i njihovih obitelji za što je utrošeno gotovo milijardu i 500 milijuna kuna.

Novoizgrađeni stanovi nalaze se u novoj stambenoj četvrti u Varaždinu u blizini POS naselja.



Pisane vijesti