Predsjednik Vlade na 15. sjednici Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem i Danu Grada Vinkovaca

Predsjednik Vlade Andrej Plenković predsjedat će 15. sjednicom Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem, u petak, 21. srpnja 2023., u 13 sati, u Otoku (Svečana dvorana Elegant, Skorotinci 1).
 
Savjet za Slavoniju, Baranju i Srijem osnovan je 8. ožujka 2017. godine kao savjetodavno tijelo na području koordinacije provedbe i praćenja korištenja europskih strukturnih i investicijskih fondova (ESI), instrumenata i programa Europske unije, Europskoga gospodarskog prostora i nacionalnih izvora u okviru „Projekta Slavonija, Baranja i Srijem“.  Do sada su sjednice Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem održane u Osijeku, Požegi, Slavonskom Brodu, Virovitici, Vinkovcima, Belom Manastiru, Pakracu, Novoj Gradiški, Orahovici, Vukovaru, Našicama, Pleternici, Okučanima i Pitomači.
 
Uoči sjednice, u 12.15 sati, uručit će se niz ugovora, a po završetku Savjeta za Slavoniju, Baranju i Srijem predviđene su i izjave za medije.
 
Po dolasku u Vinkovce, u 11 sati, predsjednik Vlade Plenković sudjelovat će na svečanoj sjednici povodom Dana Grada Vinkovaca u Gradskoj knjižnici i čitaonici (Kralja Zvonimira 9).
 
Tom prigodom predviđeno je obraćanje predsjednika Vlade.
 

Najave