Predsjednik Vlade Plenković na puštanju u promet prve i druge faze dionice Zlatar Bistrica-Andraševec

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković nazočit će puštanju u promet prve i druge faze dionice Zlatar-Bistrica-Andraševec brze ceste Popovec-Marija Bistrica-Zabok sa spojem na Breznički Hum, u ponedjeljak, 6. veljače 2017. godine, u 12.00 sati, čvor Bedekovčina. Uz predsjednika Vlade bit će ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Lovro Kuščević.
 
Izgradnja cjelokupne prometnice brze ceste rasteretit će prometnu opterećenost ovog dijela Hrvatske i omogućiti građanima kvalitetniju i bržu povezanost, koja ujedno utječe i na sam gospodarski razvitak Krapinsko-zagorske županije. Završeni su radovi na prvoj i drugoj fazi dionice Zlatar-Bistrica-Andraševec ukupne duljine od 6,4 kilometra,  a vrijednost radova je oko 120 milijuna kuna.
 
Potom će, u 12.45 sati,  predsjednik Vlade posjetiti Župni dvor u Mariji Bistrici i susresti se sa župnikom, rektorom Svetišta i dekanom Stubičkog dekanata Domagojem Matoševićem i načelnikom Općine Marija Bistrica Josipom Miličkim.
 

Najave