Predsjednik Vlade Plenković s potpredsjednikom Europske komisije Katainenom i povjerenicima Mimicom i Kingom

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s potpredsjednikom Europske komisije za radna mjesta, rast, ulaganja i konkurentnost  Jyrkijem Katainenom, mr. sc. Nevenom Mimicom, povjerenikom Europske komisije za međunarodnu suradnju i razvoj te Julianom Kingom, povjerenikom Europske komisije za sigurnosnu uniju, sutra, 13. travnja 2018. godine u 13.30 sati u Banskim dvorima.
 
Na sastanku će se razgovarati o međunarodnoj suradnji i razvoju, reformskim procesima i podizanju konkurentnosti gospodarstva Republike Hrvatske i Europske unije, te o setu tema vezanim uz Sigurnosnu uniju, uključujući schengenski prostor, sigurnost i migracije.
 
Uz predsjednika Vlade na sastanku će biti potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar financija Zdravko Marić i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac.
 
Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti upisivanje potpredsjednika Katainena u Zlatnu knjigu (13.25) i početak sastanka, o kojem ćemo izvijestiti priopćenjem.
 

Najave