Predsjednik Vlade Plenković u Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u posjetu Šibensko-kninskoj i Zadarskoj županiji u utorak, 23. veljače 2021. godine.
 
U Šibeniku će predsjednik Vlade svečano otvoriti Adriatic Business centar u 10.30 sati (Ulica Narodnog preporoda 4).
 
Predsjednik Vlade potom će u 11.45 sati posjetiti Tvrtku Impol-TLM d.o.o. gdje će se sastati s predstavnicima Uprave (Ulica Narodnog preporoda 12).
 
U 14.25 sati predsjednik Vlade će u Zadarskoj županiji obići radove na projektu navodnjavanja u Baštici te potom, u 15.15 sati, obići gradilište ribarske luke Gaženica.
 
U 15.30 sati predsjednik Vlade prigodno će se obratiti prilikom svečanog uručenja odluke o dodjeli sredstava iz mjere "Ribarske luke, iskrcajna mjesta, burze riba i zakloništa" Ribarskoj luci Vela Lamjana u Kalima, odluke iz mjere "Povećanje potencijala akvakulturnih lokaliteta" te odluke o financiranju iz Programa razvoja područja otoka.
 
U 16.00 sati predsjednik Vlade sastat će se sa županom Zadarske županije Božidarom Longinom i zadarskim gradonačelnikom Brankom Dukićem, nakon čega će u 16.40 sati posjetiti ured udruge Liga za borbu protiv raka (Veslačka 2).
 

Najave