Predsjednik Vlade Plenković u Ženevi na sastanku na vrhu u organizaciji Svjetskog gospodarskog foruma

Predsjednik Vlade Andrej Plenković boravit će u Ženevi, 7. i 8. studenoga 2019. godine, u povodu sastanka na vrhu u organizaciji Svjetskog gospodarskog foruma na temu „Strateški dijalog o zapadnom Balkanu“, koji će okupiti  predsjednike država ili vlada te ministre iz Albanije, Austrije, Bosne i Hercegovine, Bugarske, Crne Gore, Francuske, Grčke, Italije, Kosova, Mađarske, Sjeverne Makedonije, Slovačke, Slovenije, Srbije i Turske.

Na sastanku na vrhu sudjelovat će i predstavnici niza europskih i svjetskih organizacija, između ostalih Europske komisije, Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Organizacije za europsku sigurnost i suradnju (OSCE) i Svjetskog gospodarskog foruma.
 

Program:

Četvrtak, 7. studenoga:

18.15         Sastanak predsjednika Vlade Andreja Plenkovića s predsjednikom Svjetskog gospodarskog foruma Børgeom Brendeom (Sjedište Svjetskog gospodarskog foruma, Route de la Capite, Cologny)

19.30         Večera za sudionike sastanka na vrhu

 

Petak, 8. studenoga:

9.00            Početak sastanka na vrhu u organizaciji Svjetskog gospodarskog foruma "Strateški dijalog o zapadnom Balkanu" (Sjedište Svjetskog gospodarskog foruma)

11.30         Završetak sastanka

                  Zajedničke izjave za medije



Pisane vijesti