Predsjednik Vlade u posjetu Bjelovarsko-bilogorskoj i Virovitičko-podravskoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Bjelovarsko-bilogorsku i Virovitičko-podravsku županiju, u utorak, 16. ožujka 2021. godine.
 
Posjet Bjelovarsko-bilogorskoj županiji započet će u Daruvaru, u 11.00 sati, obilaskom gradilišta Veteranskog centra.
 
Potom će se, u 11.30 sati, premijer Plenković sastati s predstavnicima Javne vatrogasne postrojbe Grada Daruvara (zgrada Javne vatrogasne postrojbe, Trg Križnog puta 1).
 
U 13.00 sati, predsjednik Vlade sastat će se s ministrom vanjskih poslova Češke Republike Tomášem Petříčekom, u zgradi Saveza Čeha Daruvara (Trg kralja Tomislava 7).
 
U 13.40 sati predsjednik Vlade sudjelovat će na svečanom otvorenju novih dijelova Češke osnovne škole "Jan Amos Komensky" i Češkog dječjeg vrtića "Ferda Mravenec" (Ul. Tomaša Garika Masaryka 5).
 
Uz njega će biti i Vladimir Bilek, zastupnik u Hrvatskom saboru za češku i slovačku nacionalnu manjinu.
 
U 15.15 sati u Ivanovu Selu, premijer Plenković i ministar vanjskih poslova Češke Petříček položit će vijence na spomenik žrtvama Češke manjine u Ivanovu Selu za vrijeme Domovinskog rata.
 
Posjet županiji predsjednik Vlade Andrej Plenković završit će u Grubišnom Polju, gdje će u 15.40 sati posjetiti tvrtku Sirocco d.o.o. i obići pogone za sušenje drvne građe (Poduzetnička cesta 2).
 
U 16.30 sati, u Virovitici, premijer Plenković posjetit će Centar za razvoj i istraživanje u mljekarstvu (Ulica Ote Horvata, Poduzetnička zona III).
 
U 17.15 sati, predsjednik Vlade sastat će se sa županom Virovitičko-podravske županije Igorom Androvićem i gradonačelnikom Grada Virovitice Ivicom Kirinom (Zgrada Virovitičko-podravske županije, Trg Ljudevita Patačića 1).

Najave