Predsjednik Vlade u posjetu tvornici DIV i na sastanku s gradonačelnikom Knina i županom Šibensko-kninske županije

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković boravit će u Kninu, 4. i 5. kolovoza 2017. godine, u povodu obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja i 22. obljetnice vojno-redarstvene operacije „Oluja“.
 
Po dolasku u Knin, predsjednik Vlade posjetit će DIV d.o.o. tvornicu vijaka, Podružnicu Knin, u petak, 4. kolovoza 2017. godine, u 13.00 sati (IV Gardijske Brigade 44). Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić i ministar financija Zdravko Marić.
 
DIV grupa jedna je od značajnih grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda na hrvatskom tržištu. Grupacija posjeduje više tvornica za toplo i hladno kovanje, kao i tvornice prerade limova i ostalih lakih konstrukcija i strojnih dijelova.
 
U 13.30 sati, uoči početka sjednice Vlade u Kninu, predsjednik Vlade Andrej Plenković sastat će se s gradonačelnikom Grada Knina Markom Jelićem i županom Šibensko-kninske županije Goranom Paukom (Gradska uprava Grada Knina, Ul. Dr. Franje Tuđmana 2).  
 
Izjava za medije predsjednika Vlade Andreja Plenkovića predviđena je po završetku sjednice Vlade. 

Najave