Predsjednik Vlade u posjetu Vojarni "7. gardijske brigade Puma" te tvornicama Varteks i Vindija u Varaždinu


Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će u srijedu, 20. veljače  2019. u 13.45 sati tvornicu Varteks u Varaždinu (Zagrebačka ulica  94). Nakon obilaska pogona i prodajnog salona tvornice, u 14.00 sati, predsjednik Vlade održat će sastanak s predstavnicima Uprave Varteksa.
 
Potom će, u 14.35 sati, obići proizvodni pogon tvornice Vindija te će se u 15.00 sati sastati s predstavnicima Uprave Vindije.
 
U 15.40 sati, predsjednik Vlade Plenković posjetit će Vojarnu "7. gardijske brigade Puma" (Optujska ulica) gdje će u kapelici – Spomen poginulim i umrlim pripadnicima 7. gardijske brigade Puma, položiti vijenac i zapaliti svijeću.
 
Nakon obilaska vojarne, predsjednik Vlade Andrej Plenković u 16.30 sati sastat će se u Hotelu Turist sa županom Varaždinske županije Radimirom Čačićem i gradonačelnikom Grada Varaždina Ivanom Čehokom te saborskim zastupnicima. 
 
U 17.00 sati, u dvorani Arija, predsjednik Vlade nazočit će potpisivanju Ugovora "Sustav odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda aglomeracije Varaždinske toplice".
 
Tijekom posjeta Varaždinu, u pratnji predsjednika Vlade Andreja Plenkovića bit će potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac, ministar uprave Lovro Kuščević, a u Vojarni "7. gardijske brigade Puma" dočekat će ga general zbora Mirko Šundov, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga Republike Hrvatske.
 
 

Najave