Predsjednik Vlade u posjetu Zadarskoj županiji

Predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Zadarsku županiju, u četvrtak, 19. kolovoza 2021. godine.
 
Posjet će započeti u 14.00 sati, u vojarni "Pukovnik Mirko Vukušić" u Zemuniku Donjem, na brifingu zapovjednika HRZ-a, zapovjednika 93. krila HRZ-a i zamjenika zapovjednika 855. Protupožarne eskadrile o stanju, planovima i provedenim zadaćama. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar obrane Mario Banožić te glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.
 
Po završetku brifinga, u 14.20 sati, u hangaru 855. Protupožarne eskadrile susrest će se s pilotima i tehničarima eskadrile.
 
Potom će se, u 15.20 sati, predsjednik Vlade sastati sa županom Zadarske županije Božidarom Longinom i gradonačelnikom Zadra Brankom Dukićem, u zgradi Zadarske županije. Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar obrane Mario Banožić, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac te ministar rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović.
 
U 16.30 sati, u Športskom centru Višnjik, predsjednik Vlade nazočit će otvorenju EuroVolley 2021 – europskog prvenstva u odbojci za žene, a u 17.00 sati pratit će utakmicu Hrvatske i Švicarske. Uz predsjednika Vlade bit će ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac, ministar obrane Mario Banožić te ministar rada i mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Josip Aladrović.
 
Uoči otvorenja, u 16.00 sati, premijer Plenković susrest će se s hrvatskim reprezentativkama i izbornikom reprezentacije.

Najave