Prvi potpredsjednik Vlade Karamarko u Šibeniku: Vlada želi što prije staviti TLM u pogon

Slika /Vijesti/Vijesti fotografije/ožujak/17 ožujka/H20160317000798.jpg

Prvi potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske Tomislav Karamarko posjetio je danas Šibensko-kninsku županiju. Posjet je započeo radnim sastankom na temu stanja i razvoja gospodarstva u županiji. 

Potom je, u pratnji župana Pauka i gradonačelnika Grada Šibenika Željka Burića te predsjednika Uprave IMPOL-TLM d.o.o. Šibenika Tomaža Smolara, obišao pogon tople valjaonice IMPOL-TLM-a.

U izjavi za medije prvi potpredsjednik Vlade Tomislav Karamarko istaknuo je da je TLM jedan od simbola Šibenika te da je ta tvrtka dokaz da Hrvatska može imati industriju. Istaknuo je zadovoljstvo činjenicom da se povećava proizvodnja i izrazio nadu da će u TLM-u biti 400 ili 500 zaposlenih te dodao da Vlada želi što prije staviti TLM u pogon.

Naglasio je da s veseljem u srcu dolazi u Šibenik, dodavši da su rijetke prigode otvaranja tvornica ističući da ova Vlada u svom mandatu to planira činiti još i više.

Tijekom posjeta Šibensko-kninskoj županiji razgovarao je o stanju u županiji i projektima koji su u pripremi te pomoću Vlade u tom smislu. „Želimo pomagati koliko možemo i Vlada se zalaže za razvoj cijele Hrvatske“, rekao je prvi potpredsjednik Tomislav Karamarko. 

(Foto: Hina)

Pisane vijesti