Sastanak predstavnika Vlade RH i tvrtke Mungos d.o.o.

Danas je u Banskim dvorima održan sastanak predstavnika Vlade Republike Hrvatske s predstavnicima zaposlenih u tvrtki Mungos d.o.o..

Uz predstavnike Mungosa d.o.o., predsjednika Uprave Zlatka Gledeca, Nikolu Salopeka, Bracu Gunjaču i Miju Gregorovića, sastanku su nazočili i Mario Iveković, predstavnik središnjice Hrvatske udruge sindikata, predstavnici pirotehničara te Mario Barjaktarić, predsjednik Sindikata zaposlenih na poslovima razminiranja.

U ime Vlade Republike Hrvatske sastanku su nazočili potpredsjednica Đurđa Adlešič i ministar unutarnjih poslova Berislav Rončević, predsjednik Hrvatskog fonda za privatizaciju Vedran Duvnjak, državni tajnik u Ministarstvu unutarnjih poslova Ivica Buconjić, te ravnatelj Hrvatskog centra za razminiranje Otto Jungwirth.

Nakon sastanka predstavnici Vlade i Mungosa zaključili su kako će u roku od 30 dana nezavisna konzultantska tvrtka izraditi studiju i analizu stanja u trgovačkom društvu Mungos d.o.o, a temeljem čega će se vidjeti mogućnost da se daljnja sudbina tvrtke rješava u kontekstu Hrvatskog centra za razminiranje.

Novi sastanak će biti dogovoren nakon što konzultantska tvrtka obavi posao za koji je dobila zaduženje od strane Vlade RH uz suradnju tvrtke Mungos d.o.o.



Pisane vijesti