V. ProInvest u Zagrebu: Program prezentacije ključnih mjera Vlade Republike Hrvatske za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva

U okviru ProInvesta - Programa prezentacija koraka koje Vlada Republike Hrvatske poduzima pri pokretanju investicijskog ciklusa i restrukturiranju gospodarstva, predstavnici Vlade Republike Hrvatske održati će prezentaciju u Zagrebu 07. svibnja 2013. Prijavite se

Prezentacija će se održati na Zagrebačkom velesajmu / Kongresna dvorana Globus u Zagrebu, Avenija Dubrovnik 15, u utorak 07. svibnja 2013. s početkom u 09.30 sati.

Ključne mjere Vlade Republike Hrvatske za poticanje investicija i restrukturiranje gospodarstva prezentirati će predstavnici Vlade (potpredsjednik Vlade i ministri), a sudionicima će se uvodno obratiti Predsjednik Vlade Republike Hrvatske gospodin Zoran Milanović.

Cilj je prezentacije upoznavanje poduzetnika i predstavnika jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave s područja Grada Zagreba te Zagrebačke, Karlovačke i Sisačko-moslavačke županije s prilagodbama zakona i otklanjanjem prepreka kao preduvjeta za što jednostavniju i efikasniju provedbu investicijskih projekata.

Program:

09.30 Obraćanje predsjednika Vlade Republike Hrvatske

Uvodna izlaganja

11.00 Stanka – anketa

12.00 Panel diskusija A – „Restrukturiranje“

Panel diskusija B – „Investicije“

14.00 Predstavljanje rezultata ankete

14.30 Izjave za medije



Najave