Konferencija: "Modeli učinkovitog upravljanja neosnovnim djelatnostima u javnoj upravi – prilike za gospodarstvo''

28. travnja 2014. godine, od 9 do 15 sati, u Kongresnoj dvorani Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture (Prisavlje 14, Zagreb - južni ulaz) održat će se konferencija "Modeli učinkovitog upravljanja neosnovnim djelatnostima u javnoj upravi – prilike za javni sektor i gospodarstvo'.

Konferencija se održava u sklopu provedbe Projektnog plana provedbe dugoročnih reformskih mjera fiskalne konsolidacije za razdoblje 2014.-2016., uz sudjelovanje predstavnika javnog i privatnog sektora, socijalnih partnera, financijskih institucija, civilnog sektora te medija

S obzirom na ograničeni kapacitet dvorane, mjesta će se rezervirati prvenstveno za pozvane sudionike – predstavnike socijalnih partnera, državnih i javnih tijela i drugih dionika – kojima se poziv upućuje izravno

Preostalih 30-50 mjesta dostupnih za sudjelovanje zainteresirane javnosti popunjavat će se sukladno redoslijedu pristiglih prijava i broju prijavljenih sudionika iz pojedinih institucija. Zbog ograničenih kapaciteta dvorane, kod prijave sudionika/slušatelja molimo prijavite najviše dvoje predstavnika iz Vaše institucije.

Svoje sudjelovanje na konferenciji prijavite putem on-line prijavnice na poveznici:
 

https://upitnik.carnet.hr/index.php/832176/lang-hr


najkasnije do 23. travnja 2014. godine

Rezervacija mjesta obavljat će se isključivo na temelju prijava zaprimljenih putem on-line prijavnice. Potvrda prijave bit će upućena 25. travnja 2014. godine do kraja dana, na e-mail adresu koju prijavitelji navedu u on-line prijavnici.
 

Pisane vijesti