Ministarstvo obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti preuzelo posmrtne ostatke žrtava Domovinskog rata od Srbije i BIH

Ministarstvo obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti preuzelo je danas na graničnom prijelazu kod Bajakova posmrtne ostatke četiri žrtve iz Domovinskog rata koje su bile pokopane na području Republike Srbije.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti preuzelo je danas na graničnom prijelazu kod Bajakova posmrtne ostatke četiri žrtve iz Domovinskog rata koje su bile pokopane na području Republike Srbije. Preuzeti posmrtni ostaci pronađeni su u Beogradu i Novom Sadu, a njihov je preliminarni identitet utvrđen temeljem ranije preuzete dokumentacije od Republike Srbije i nalaza analize DNA, s čime su upoznate i njihove obitelji.

Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti danas je od nadležnih tijela Bosne i Hercegovine na graničnom prijelazu u Slavonskom Brodu također preuzelo posmrtne ostatke jedne osobe, pronađene i ekshumirane u Banja Luci.



Pisane vijesti