Na sjednici Vlade u Čakovcu odluke o investicijama i novim projektima u Međimurju od tri milijarde kuna

Slika /Vijesti/2019/07 srpanj/24 srpnja/HN20190621181148.jpg

Na sutrašnjoj sjednici Vlade u Čakovcu odlučivat će se o tri milijarde kuna investicija u Međimurju, najavio je u srijedu ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat na konferenciji za novinare u Čakovcu.

Horvat je istaknuo kako osjeća ponos jer je Međimurac i ministar, rekavši kako u Međimurje stižu projekti vrijedni tri milijarde kuna i da se ruši stigma kako je Vlada maćeha Međimurcima.
 
Najavio je kako će sutra na dnevnom redu od 25 točaka biti 15-ak infrastrukturnih projekata koji će poboljšati kvalitetu života stanovnika Međimurja i uvjete poslovanja poduzetnika.

Druga sjednica Vlade u Čakovcu
 
Ministar Horvat podsjetio je kako će sutrašnja sjednica biti druga sjednica Vlade u Čakovcu, a odabir lokacije nije bio slučajan.
 
"Prostor bivše čakovečke vojarne smo odabrali jer je taj prostor Vlada ustupila Međimurskoj županiji upravo na prvoj sjednici održanoj u Čakovcu 2005. godine", dodao je.
 
Ministar Horvat je rekao i da će premijer Plenković, osim što će biti na sjednici Vlade u Čakovcu, u Međimurskoj županiji posjetiti Prelog, Mursko Središće, Pribislavec i Šenkovec.
 
Izvor: Hina / Vlada RH

Pisane vijesti | Darko Horvat