Održana sjednica Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja

Pod predsjedanjem potpredsjednice Vlade i ministrice obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor danas je održana sjednica Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Pod predsjedanjem potpredsjednice Vlade i ministrice obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranke Kosor danas je održana sjednica Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.

Članovi Fonda izviješteni su kako je, u sklopu planiranih aktivnosti, društvu za upravljanje Fondom «Erste Investu» d.o.o. dostavljen Jedinstveni registar hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, a dogovoren je i hodogram ostalih planiranih aktivnosti. Tako je određeno daljnje postupanje u pogledu razrade na borbeni i neborbeni sektor vlasnika udjela u Fondu od strane Ministarstva obrane, izračuna pojedinačnih udjela sukladno Kriterijima o dodjeli udjela u Fondu hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji, dostave obavijesti o broju udjela, odgovorima vlasnika udjela te konačne objave o broju udjela u Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.



Pisane vijesti