Potpredsjednica Kosor s Nacionalnim odborom za provedbu Kampanje Vijeća Europe za borbu protiv nasilja nad ženama kod predsjednika Republike Stjepana Mesića

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, s većinom članova Nacionalnog odbora za provedbu Kampanje Vijeća Europe za borbu protiv nasilja nad ženama, uključujući i obiteljsko nasilje, uručit će predsjedniku Republike Hrvatske Stjepanu Mesiću bedž s logotipom i sloganom Kampanje te drugi promidžbeni materijal Kampanje, u petak, 26. siječnja 2007. godine, u Uredu predsjednika Republike Hrvatske, u Zagrebu, Pantovčak 241, s početkom u 9,30 sati.

Na taj način u Kampanju protiv nasilja nad ženama, uključujući i obiteljsko nasilje, uključit će se i predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić. Kampanja je počela u Republici Hrvatskoj krajem 2006. godine u skladu s napucima Vijeća Europe koje je 2007. godinu proglasilo Godinom borbe protiv nasilja nad ženama, uključujući i obiteljsko nasilje.



Najave