Potpredsjednica Vlade dodijelila računalo Klubu albanskih žena „Kraljica Teuta“

Potpredsjednica Kosor rekla je kako se na taj način želi pomoći i većem društvenom uključivanju žena u cjelina posebice žena pripadnica nacionalnih manjina.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručila je danas u Zagrebu osobno računalo, koje je kupila hrvatska Vlada, predstavnicama Kluba albanskih žena „Kraljica Teuta“ iz Zagreba, kako bi se i na taj način pomoglo Klubu u njegovom daljnjem radu. Potpredsjednica Kosor rekla je kako se na taj način želi pomoći i većem društvenom uključivanju žena u cjelini, a posebice žena pripadnica nacionalnih manjina.

Zahvalu potpredsjednici Kosor na dodijeljenom računalu uputila je predsjednica Kluba albanskih žena «Kraljica Teuta» Shenida Bilalli.

Pod pokroviteljstvom potpredsjednice Vlade i ministrice Jadranke Kosor, u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana žena, 7. ožujka 2007. godine u Zagrebu je održan okrugli stol na temu „Integracija albanskih žena u hrvatsko društvo“, a na kojem je Klub albanskih žena „Kraljica Teuta“ dodijelio priznanje potpredsjednici Kosor za doprinos radu Kluba i integraciji albanskih žena u hrvatsko društvo.



Pisane vijesti