Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor na proglašenju najuspješnijih športaša s invaliditetom u 2007.

Potpredsjednica Vlade, ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti i izaslanica predsjednika Vlade RH Jadranka Kosor, primila je danas Plaketu Hrvatskog paraolimpijskog odbora za izuzetan doprinos popularizaciji i razvoju športa osoba s invaliditetom na svečanosti proglašenja najuspješnijih športaša s invaliditetom Republike Hrvatske u 2007. godini u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog Velesajma.
Potpredsjednica Vlade istaknula je neke značajne projekte za osobe s invaliditetom, a kao posebno značajan korak naprijed istaknula je potpisivanje i ratificiranje Konvencije o pravima osoba s invaliditetom i uvođenje osobnog asistenta.
Poštivanje prava osoba s invaliditetom odraz su demokracije u Hrvatskoj, a vrata Vlade Republike Hrvatske i dalje će svima biti otvorena.
Potpredsjednica Kosor zahvalila je svima koji su iznimnim uspjesima, hrabrošću, upornošću i znanjem pokazali da ne postoje prpreke i pronjeli hrvatsko ime svijetom i poželila sreću svima koji će sudjelovati na parolimpijskim igrama 2008.




Pisane vijesti