Potpredsjednica Vlade Jadranka Kosor s članovima Organizacijskog odbora 15. godišnjice akcije «Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu»

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s članovima Organizacijskog odbora obilježavanja 15. godišnjice akcije «Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu».

Fra Stipo Karajica, ravnatelj Franjevačkog međunarodnog studentskog centra zahvalio je potpredsjednici Kosor na pokroviteljstvu i predstavio plan aktivnosti za obilježavanje 15. godišnjice akcije «Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu» u Novoj Biloj i u Zagrebu. Obilježavanje 15. godišnjice akcije «Bijelog puta za Novu Bilu i Bosnu Srebrenu» održat će se u dva dijela u nedjelju 7. prosinca u Novoj Biloj te 10. prosinca u Zagrebu.

Obilježavanje u Novoj Biloj početi će Svetom misom, nakon toga program će se nastaviti prigodnom akademijom, obilaskom «Spomen sobe», a završit će posjetom bolnici «Dr. fra Mato Nikolić» gdje će se obići bolesnici i osoblje. U Zagrebu 10. prosinca bit će otkrivena «Spomen ploča» na Zapadnom kolodvoru.

Potpredsjednica Vlade i pokroviteljica svečanosti Kosor obećala je pomoć u organizaciji 15. obljetnice.



Pisane vijesti