Potpredsjednica Vlade Kosor na svečanosti dodjele stipendija za hrvatske branitelje i djecu hrvatskih branitelja

Pedesetak stipendija koje dodjeljuje Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata dodijelit će se u četvrtak, 12. veljače 2009. godine, u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Trg hrvatskih velikana 6, s početkom u 14. 30 sati.

Tom prilikom potpredsjednica Vlade, ministrica i predsjednica Upravnog odbora Fonda Jadranka Kosor govorit će o rezultatima natječaja za dodjelu stipendija tijekom redovitoga srednjoškolskog obrazovanja, redovitoga sveučilišnog i stručnog studija, te za dodjelu naknada dijela troškova školarine poslijediplomskih studija na visokim učilištima hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata, djeci smrtno stradalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, djeci zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, hrvatskim ratnim vojnim invalidima iz Domovinskog rata i djeci HRVI –a iz Domovinskog rata, dragovoljcima i djeci dragovoljaca iz Domovinskog rata za akademsku, odnosno školsku godinu 2008/2009.

Na dodjeli prvih stipendija sudjelovat će i članovi Upravnog odbora Fonda hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji, članovi Upravnog odbora Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te članovi Upravnog odbora Zaklade hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i članova njihovih obitelji.



Najave