Potpredsjednica Vlade Kosor s predstavnicima Udruga gardijskih brigadspecijalne policije i 1. gardijskog zbora

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor, sastala se danas s predstavnicima Udruga gardijskih brigada, specijalne policije i 1. gardijskog zbora.

Predstavnici Udruga zahvalili su potpredsjednici Vlade i ministrici obitelji branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranki Kosor na svemu učinjenom za hrvatske branitelje, istaknuvši da Udruge daju punu podršku radu Ministarstva.

Potpredsjednica Kosor izrazila je spremnost Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti za zajedničkim radom i pozvala da se zajedno učini što je moguće za sve hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji.

Razgovaralo se i o Fondu hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te je dana puna potpora potpredsjednici Kosor u naporima da hrvatski branitelji ne prodaju svoje udjele.

Potpredsjednica Kosor najavila je da će se iz redova Udruga gardijskih brigada, specijalne policije i 1. gardijskog zbora predložiti osobe koje će biti savjetnici u Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

Razgovaralo se i o nekim novim projektima vezanim uz hrvatske branitelje i čuvanje njihova dostojanstva.



Pisane vijesti