Potpredsjednica Vlade Kosor s predstavnicima Udruge 100 % -tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor susrela se danas, s predstavnicima Udruge 100 % -tnih hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine.

Predsjednik Udruge Đuro Glogoški, zahvalio je potpredsjednici na prijemu i na svim zajedničkim projektima ostvarenim u suradnji s Ministarstvom obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, spomenuvši pritom barokomoru kojom je omogućeno liječenje najtežih hrvatskih ratnih vojnih invalida.

Čestitajući Uskrsne blagdane predstavnicima Udruge i članovima njihovih obitelji, potpredsjednica Kosor, najavila je sredinom travnja, uručenje Ugovora o darivanju posljednje kuće za 100% -tnog HRVI-a I. skupine u Varaždinu, čime će biti završen još jedan veliki projekt kojim će svi 100%- tni HRVI-a I. skupine biti stambeno zbrinuti.

Na sastanku se razgovaralo o projektima Udruge, a predsjednik Glogoški uputio je poziv potpredsjednici Vlade za pokroviteljstvom nad zdravstveno - savjetodavnim simpozijem Udruge, što je potpredsjednica i prihvatila. Također je predstavljen projekt «Put istine o Domovinskom ratu», a potpredsjednica je dala potporu i tom projektu kao i svim projektima najavljenim na sastanku.



Pisane vijesti