Potpredsjednica Vlade na humanitarnoj akciji Hrvatskog Caritasa prodaje bozićnih drvaca i u posjetu štandu Zaklade Ane Rukavine

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas na zagrebačkom Cvjetnom trgu u blagdanskoj prodaji božićnih drvaca koju je u sklopu akcije «Za 1000 radosti» organizirao Hrvatski Caritas u suradnji s Hrvatskim šumama.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas na zagrebačkom Cvjetnom trgu u blagdanskoj prodaji božićnih drvaca koju je u sklopu akcije «Za 1000 radosti» organizirao Hrvatski Caritas u suradnji s Hrvatskim šumama. Humanitarna akcija «Za 1000 radosti» ima za cilj prikupljanje financijskih sredstava za pomoć socijalno ugroženim obiteljima.
Potpredsjednica Kosor izrazila je zadovoljstvo uspješnošću provođenja ove humanitarne akcije, koju Hrvatski Caritas provodi već četvrtu godinu zaredom, napomenuvši kako je i hrvatska Vlada u ovoj godini financijski pomogla rad Hrvatskog Caritasa.
Potpredsjednica Kosor posjetila je potom na Cvjetnom trgu i štand Zaklade «Ana Rukavina» te dala svoju potporu aktivnostima Zaklade koja ima za cilj trajno prikupljanje sredstava, informiranje javnosti i izradu Registra dobrovoljnih darivatelja koštane srži i Banke matičnih stanica. Osnivači Zaklade su obitelj nedavno preminule novinarke Ane Rukavine , «Vjesnik» i Hrvatska udruga leukemija i limfomi.




Pisane vijesti