Potpredsjednica Vlade na podjeli poklon paketa djeci hrvatskih branitelja u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata

Potpredsjednica Vlade i ministrica obiteljbranitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas u Zagrebu na podjeli poklon paketa djeci hrvatskih branitelja i djeci hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata.

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sudjelovala je danas u Zagrebu na podjeli poklon paketa djeci hrvatskih branitelja i djeci hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata.

Podjelu poklon paketa, uz cjelodnevni kulturno-športski program, za pedesetak djece hrvatskih branitelja i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata s područja Požeško-slavonske županije slabijeg imovinskog stanja organizirala je Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Republike Hrvatske.

Pozdravljajući nazočnu djecu potpredsjednica Kosor zahvalila je Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata te dala svoju punu potporu i potporu Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti u organizaciji ovakvih susreta djece iz drugih županija u Zagrebu, kao i provedbi svih zajedničkih aktivnosti Ministarstva i Udruge. Podsjetila je kako su ove godine po prvi puta podijeljene i stipendije Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata.



Pisane vijesti