Potpredsjednica Vlade otvorit će Drugi sajam zadruga hrvatskih branitelja u Splitu

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će Drugi sajam zadruga hrvatskih branitelja, u subotu, 21. listopada 2006. godine, u hotelu „Zagreb“ u Duilovu, u Splitu, s početkom u 10,00 sati.
Na sajmu koji organizira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, svoje će proizvode i aktivnosti ove godine predstaviti zadrugari iz 115 zadruga branitelja. Nakon otvorenja Sajma potpredsjednica Kosor sudjelovat će na okruglom stolu s temom dodjele, prodaje, zakupa i davanjem u koncesiju poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske te dodjele nekretnina u vlasništvu Republike Hrvatske. Na okruglom stolu sudjelovat će predstavnici braniteljskih zadruga, Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva, Ministarstva mora turizma, prometa i razvitka, Središnjeg državnog ureda za upravljanje državnom imovinom, Hrvatske banke za obnovu i razvoj, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, Hrvatskog saveza zadruga, Saveza zadruga branitelja, Hrvatske poljoprivredne savjetodavne službe, odbora Hrvatskog sabora i drugi. U 14,00 sati potpredsjednica Kosor uručit će zahvalnice sudionicima sajma, a potom slijedi svečani ručak od proizvoda braniteljskih zadruga.
Molimo sve predstavnike medija da prije početka sajma na ulazu preuzmu akreditacije te ih pozivamo da se pridruže na svečanom ručku od proizvoda braniteljskih zadruga.




Najave