Potpredsjednica Vlade otvorit će okrugli stol „Sustavno financiranje organizacija civilnog društva koje pružaju izravnu zaštitu žrtvama nasilja u obitelji“

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor otvorit će okrugli stol „Sustavno financiranje organizacija civilnog društva koje pružaju izravnu zaštitu žrtvama nasilja u obitelji“, u srijedu, 7. ožujka 2007. godine, u hotelu „International“, Miramarska 24, u Zagrebu, s početkom u 11,00 sati.

Okrugli stol organizira Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, u povodu obilježavanja Međunarodnog dana žena, a na njemu će sudjelovati predstavnici ministarstava, veleposlanice akreditirane u Republici Hrvatskoj, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova, te predstavnice nevladinih ženskih udruga koje se bave borbom protiv nasilja nad ženama i u obitelji. Održavanje ovog okruglog stola predstavlja i jednu od aktivnosti u sklopu provođenja Kampanje Vijeća Europe za borbu protiv nasilja nad ženama, uključujući i obiteljsko nasilje, u Republici Hrvatskoj.



Najave