Potpredsjednica Vlade s predsjednikom Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara Jašarevićem

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor sastala se danas s predsjednikom Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara Damirom Jašarevićem.

Predsjednik Udruge Jašarević upoznao je potpredsjednicu Kosor s aktivnostima Udruge, s naglaskom na skorašnje Dane zagrebačkih branitelja Vukovara, koji će se u organizaciji Udruge zagrebačkih branitelja Vukovara i obitelji poginulih umrlih i nestalih hrvatskih branitelja održavati od 23. do 29. rujna ove godine. Potpredsjednica Kosor prihvatila je pokroviteljstvom nad ovom manifestacijom, u sklopu koje će se u Zagrebu otkriti spomen-ploča poginulim braniteljima u Vukovaru, održati okrugli stolovi na temu «Bitka za Vukovar i njen značaj u stvaranu moderne Hrvatske» te «Mediji i branitelji – međusobni odnos i dijalog», a bit će organiziran i malonogometni turnir na kojem će nastupiti ekipe hrvatskih branitelja.

Potpredsjednica Kosor izrazila je zadovoljstvo suradnjom s Udrugom zagrebačkih branitelja Vukovara dajući joj punu potporu u daljnjem radu. Također je uputila poziv svim članovima Udruge za posjet 3. sajmu braniteljskih zadruga, koji će se, u organizaciji Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti, održati 15. rujna ove godine.



Pisane vijesti