Potpredsjednica Vlade uručila ključeve stana hrvatskom ratnom vojnom invalidu Senadu Aliću

Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor uručila je danas u Slavonskom Brodu ključeve stana i rješenje za useljenje hrvatskom ratnom vojnom invalidu Senadu Aliću.

Hrvatski ratni vojni invalid Senad Alić dosad je koristio stan u vlasništvu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u Naselju Kralja Tomislava u Slavonskom Brodu. Presudom Županijskog suda u Slavonskom Brodu od 29. travnja 2005. godine određeno je kako se gospodin Senad Alić obvezan iseliti iz navedenog stana u Slavonskom Brodu, te ga predati Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje, kao vlasniku stana.

Gospodin Senad Alić uputio je ovog tjedna dopis potpredsjednici Vlade i ministrici Jadranki Kosor, sa zamolbom za pomoć u stambenom zbrinjavanju. Potpredsjednica Kosor, čim je dobila ovaj dopis, zatražila je da se ispitaju mogućnosti njegovog stambenog zbrinjavanja gospodina Alića. Pri tome je utvrđeno kako Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti raspolaže stanom u Slavonskom Brodu, u Naselju Andrije Hebranga, koji je do svoje smrti koristio umrli hrvatski ratni vojni invalid, pa će stambeno pitanje gospodina Alića biti riješeno navedenim stanom.



Pisane vijesti