Pozivi na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda solidarnosti EU-a za obnovu nakon razornog potresa

Ministar prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine Darko Horvat, ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek, ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs te državni tajnik u Ministarstvu zdravstva Tomislav Dulibić održat će u četvrtak, 28. siječnja 2021. u 11.00 sati konferenciju za medije (Nacionalna i sveučilišna knjižnica) u povodu objave poziva na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava iz Fonda solidarnosti Europske unije za obnovu nakon razornog potresa koji je pogodio Grad Zagreb te područja Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije.
 
Predstavit će se Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za provedbu mjera zaštite kulturne baštine, Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za vraćanje u uporabljivo stanje infrastrukture u području zdravstva, te Poziv na dodjelu bespovratnih financijskih sredstava za obnovu infrastrukture i opreme u području obrazovanja oštećene potresom.
 
Napomena: Molimo sve redakcije da nam do sutra do 09.00 sati na e-mail adresu akreditacije@vlada.hr najave dolazak novinara, fotoreportera i snimatelja koji žele pratiti ovaj događaj.

Najave