Predsjednik Vlade dao punu potporu radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa

Premijer Ivo Sanader izjavio je danas kako daje punu potporu radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, koje "radi dobar posao, pa i ako se potkradu koje pogreške, kao što su pogreške u tom formularu".

ZAGREB, 21. veljače 2007. (Hina) - Premijer Ivo Sanader izjavio je danas kako daje punu potporu radu Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa, koje "radi dobar posao, pa i ako se potkradu koje pogreške, kao što su pogreške u tom formularu".

Upitan nakon današnjeg potpisivanja ugovora u Banskim dvorima o osnivanju prava građenja za poduzetničke zone da komentira nezadovoljstvo koje su neki članovi Povjerenstva jučer izrazili jer nije preciznije naveo svoju pokretnu imovinu, premijer Sanader je odgovorio kako je "dio članova izrazio zadovoljstvo".

Ujedno je pozvao i sve dužnosnike da iskoriste ovu priliku, "jer do sada nije bilo jasno treba li pokretnu imovinu prijaviti ili ne".

"Pozivam ih da iskoriste ovo, kao što je to učinio niz dužnosnika, sa mnom na čelu, i da prijave svoju pokretnu imovinu, jer ju svi imaju a nisu je prijavili", rekao je premijer.

Dodao je i kako će Vlada u narednom razdoblju vidjeti i treba li mijenjati zakon u tom smislu.



Pisane vijesti