Predsjednik Vlade Milanović s predsjednikom Vlade Republike Bugarske Oresharskim

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sastat će se s predsjednikom Vlade Republike Bugarske Plamenom Oresharskim, u utorak, 29. travnja 2014. godine, u 10.00 sati, u Banskim dvorima.

Tijekom posjeta bugarskog izaslanstva Banskim dvorima, u 11.20 sati, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović i ministrica obrazovanja i znanosti Republike Bugarske Anelia Klisarova potpisat će Program suradnje u području obrazovanja između Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske i Ministarstva obrazovanja i znanosti Republike Bugarske, a Program suradnje u području kulture između Ministarstva kulture Republike Hrvatske i Ministarstva kulture Republike Bugarske za razdoblje 2014. – 2017. potpisat će zamjenik ministrice kulture Berislav Šipuš i zamjenik ministra kulture Republike Bugarske Vasil Vasilev.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti svečani doček pred Banskim dvorima, upisivanje u Zlatnu knjigu, početak susreta dvojice predsjednika vlada i početak sastanka dvaju izaslanstava, a zajedničke izjaveza medije predsjednika Vlade Republike Hrvatske Zorana Milanovića i predsjednika Vlade Republike Bugarske Plamena Oresharskoga predviđene su u 11.30 sati.

Nakon sastanka dvojice predsjednika Vlada, u 12.15 sati, održat će se Hrvatsko-bugarski gospodarski forum u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (Radnička cesta 52). Sudionicima Hrvatsko-bugarskog gospodarskog foruma uvodno će se obratiti predsjednik Vlade Republike Bugarske Plamen Oresharski i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, u ime Vlade Republike Hrvatske.



Najave