Predsjednik Vlade na sastanku na vrhu Europske unije i Arapske lige

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na sastanku na vrhu šefova država i vlada Europske unije i Arapske lige u Sharm el-Sheikhu u Egiptu, od 24.-25. veljače 2019. godine. 
 
Tijekom susreta na vrhu Europske unije i Arapske lige bit će održani plenarni sastanci na temu "Jačanje euro-arapskog partnerstva i zajedničko rješavanje globalnih izazova" te "Zajedničko rješavanje regionalnih izazova", a na njima će sudjelovati i predsjednik Vlade Andrej Plenković. 
 
Program:
 
Nedjelja, 24. veljače 2019.
 
17.30​      Svečanost otvorenja sastanka na vrhu šefova država i vlada Europske unije i Arapske lige  (Međunarodni kongresni centar, Peace Road, Um Marikha Bay)
 
17.50​      Prvi plenarni sastanak na temu "Jačanje Euro-arapskog partnerstva i zajedničko rješavanje globalnih izazova"
 
19.50  ​    Zajednička fotografija
 
Ponedjeljak, 25. veljače 2019.
 
10.30​      Sastanak šefova izaslanstava na temu "Zajedničko rješavanje regionalnih izazova" (Međunarodni kongresni centar, Peace Road, Um Marikha Bay) 
 
12.00 ​     Drugi plenarni sastanak na temu "Jačanje Euro-arapskog partnerstva i zajedničko rješavanje globalnih izazova"
 
14.00​      Svečanost zatvaranja sastanka na vrhu šefova država i vlada Europske unije i Arapske lige
 
14.20      Izjave za medije
 

Najave