Predsjednik Vlade Orešković s predsjednicima Europske komisije Jean-Claude Junckerom i Europskoga vijeća Donaldom Tuskom

Slika /Vijesti/Vijesti fotografije/veljača/18 veljače/Juncker_Oreskovic_Tusk.jpg

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković sastao se danas u Bruxellesu s predsjednikom Europske komisije Jean-Claude Junckerom i predsjednikom Europskoga vijeća Donaldom Tuskom.

Predsjednik Vlade Tihomir Orešković sastao se danas u Bruxellesu s predsjednikom Europske komisije Jean-Claudeom Junckerom i predsjednikom Europskoga vijeća Donaldom Tuskom.
 
Nastavljeni su razgovori započeti sinoć na radnoj večeri na kojoj su sudjelovali i slovenski premijer  Miro Cerar, predsjednik Srbije Tomislav Nikolić  te predsjednik Makedonije Gjorge Ivanov, o problemu migracija i poboljšanju suradnje država na migrantskoj ruti, osobito u svjetlu najave austrijskih restrikcija u primanju migranata.
 
Predsjednik Komisije Juncker izjavio je nakon susreta s hrvatskim premijerom Oreškovićem da se protivi zatvaranju granica.
 
Nakon susreta s Junckerom i Tuskom, predsjednik Vlade Orešković posjetio je Stalno predstavništvo Republike Hrvatske pri Europskoj uniji u Bruxellesu.

(Foto: Hina)

Pisane vijesti