Predsjednik Vlade Plenković na završnoj manifestaciji Doručak s hrvatskih farmi i Sajmu malih poljoprivrednika

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković sudjelovat će na završnoj manifestaciji Doručak s hrvatskih farmi, u subotu, 13. svibnja 2017. godine, u 9:30 sati (Trg bana Josipa Jelačića, Zagreb). Uz predsjednika Vlade bit će ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić.
 
Prije otvaranja Doručka s hrvatskih farmi, u 9:00 sati, predsjednik Vlade Andrej Plenković obići će  tržnicu Dolac.
 
Izjave za medije su predviđene u 10:45 sati na štandu Ministarstva poljoprivrede (kraj Manduševca). Potom će, u 11:05 sati, na Cvjetnom trgu, predsjednik Vlade posjetiti Sajam malih poljoprivrednika i obići štandove izlagača.
 
Na Doručku s hrvatskih farmi bit će  predstavljeni sustavi dobrovoljnog označavanja stočarskih proizvoda, te tradicionalni domaći poljoprivredni proizvodi i mliječni proizvodi, meso, jaja, med i kruh s oznakama Mlijeko hrvatskih farmi, Meso hrvatskih farmi, Med iz Lijepe naše, Jaja hrvatskih farmi i Kruh hrvatskih polja. Predstavit će se i hrvatski autohtoni proizvodi zaštićeni na razini Europske unije te će se održati kulinarski show. Predsjednik Vlade Andrej Plenković obići će štandove na Trgu nakon čega će uručiti nagrade sudionicima kulinarskog showa.
 
 
 
 
 

Najave