Predsjednik Vlade Plenković u Sisačko-moslavačkoj županiji

U povodu Dana Sisačko-moslavačke županije, predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na svečanoj sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije, u ponedjeljak, 12. lipnja 2023., u 15 sati (Dom INA rafinerije nafte Sisak, Ante Kovačića 1).
 
Ranije će predsjednik Vlade s ministrima obići radove na obnovi od potresa te će sudjelovati na otvorenju Veteranskog centra u Petrinji.
 
Tako će u 11 sati u Glini obići završne radove na Domu za starije osobe (Trg hrvatskih branitelja 2), u 11.10 završne radove na zgradi Doma zdravlja SMŽ u Glini (Vukovarska 41) te u 11.20 gradilišta županijskog naselja Banovi dvori (Vukovarska ulica b.b.).

Potom će u 12 sati sudjelovati na svečanom otvorenju Veteranskog centra u Petrinji (Ivana Mažuranića 11).

U 13.30 obići će gradilišta višestambenih zgrada u Petrinji.

U Sisku će 14 sati obići  obnovljenu zgradu Doma za starije osobe Sisak (Ul. Oktavijana Augusta 3), u 14.20 završne radove na zgradi Gimnazije Sisak (Trg hrvatskih branitelja 1), u 14.30 radove na zgradi Doma zdravlja SMŽ (Ul .kralja Tomislava 1) te u 14.40 radove na obnovljenoj zgradi Kulturno-povijesnog centra SMŽ (Ul. kralja Tomislava 5).
 
Na svečanoj sjednici Skupštine Sisačko-moslavačke županije i otvorenju Veteranskog centra u Petrinji predviđeno je obraćanje predsjednika Vlade.
 

Najave | Andrej Plenković