Vijesti

Filtrirajte vijesti:
Od:
Do:
Pronađeno 940 vijesti.
Učinit ćemo sve da održimo hrvatsku brodogradnju, sukladno onome što hrvatski i europski propisi dopuštaju

"Zanimljivo je da sada iz SDP-a dolazi pohvala Zakonu o izvanrednoj upravi u trgovačkim društvima od sistemskog značaja", kazao je premijer Plenković na upit o načinima rješavanja krize u Uljaniku te je još jednom ponovio da je taj zakon uspio da najveća ekonomska kriza prođe pored hrvatskoga gospodarstva.

20.08.2018. | Pisane vijesti
Čestitka predsjednika Vlade Andreja Plenkovića u povodu Kurban-bajramaPredsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je predsjedniku Mešihata Islamske vjerske zajednice u Republici Hrvatskoj muftiji Azizu efendiji Hasanoviću i svim islamskim vjernicima čestitku u povodu blagdana Kurban-bajrama: 20.08.2018. | Pisane vijesti
Nastavljamo jačati gospodarsku i trgovinsku suradnju Hrvatske i Ukrajine te graditi zajedničku europsku budućnost

Predsjednik Vlade  Andrej Plenković nazočio je danas otvaranju ureda Počasnoga konzulata Ukrajine u Splitu. U pratnji predsjednika Vlade bila je potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Marija Pejčinović Burić. 

20.08.2018. | Pisane vijesti
Koordinacija svih tijela je na puno višoj razini, ove godine 98% hektara manje pod požarima nego lani

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je, u pratnji potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića i ministra unutarnjih poslova Davora Božinovića posjetio  Centar za koordinaciju, vođenje i gašenje požara na priobalju u Divuljama. 

20.08.2018. | Pisane vijesti
Turistička sezona po rezultatima bolja nego lanjska, Hrvatska ostaje jedna od ključnih mediteranskih destinacija

Predsjednik Vlade Andrej Plenković izjavio je u Barbanu, uoči 43. Trke na prstenac, da je ta viteška igra prezentacija turističkoga, kulturnoga i povijesnoga nasljeđa ovoga kraja.

19.08.2018. | Pisane vijesti
Predsjednik Vlade obišao bolnicu Lopača: Uz požrtvovnost djelatnika bolnice i vatrogasaca izbjegnuta je veća tragedija

Predsjednik Vlade Andrej Plenković obišao je sinoć Psihijatrijsku bolnicu Lopača u kojoj je jučer poslijepodne izbio požar. Na teren su odmah izašli vatrogasci koji su evakuirali pacijente.

18.08.2018. | Pisane vijesti
Plenković: Novim zakonom o otocima poboljšat ćemo kvalitetu života na otocima!Obrativši se nazočnima na svečanoj Sjednici Općine Jelsa u povodu Dana Općine predsjednik Vlade Andrej Plenković je rekao da Vlada, s čak tri otočka člana, ima veliki senzibilitet za problematiku hrvatskih otoka.
  14.08.2018. | Pisane vijesti
Vlada stavlja naglasak na razvoj otoka: U listopadu sjednica Vlade i Dani hrvatskog turizma na HvaruPredsjednik Vlade Andrej Plenković, koji danas boravi na Hvaru, susreo se s gradonačelnikom Hvara Rikardom Novakom te u pratnji ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Gabrijele Žalac i ministra uprave Lovre Kuščevića obišao radove na obnovi Hvarskog kazališta.
  14.08.2018. | Pisane vijesti