Predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader na okruglom stolu o stanju demokracije u svijetu u New Yorku

Na okruglom stolu o stanju demokracije u svijetu koji je u sklopu 61. zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda organizirao američki predsjednik George W. Bush uz predsjednike i premijere ItalijLatvijLitvFinskEl SalvardorAfganistanGruzije i drugih sudjelovao je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader.

Na okruglom stolu o stanju demokracije u svijetu koji je u sklopu 61. zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda organizirao američki predsjednik George W. Bush uz predsjednike i premijere Italije, Latvije, Litve, Finske, El Salvardora, Afganistana, Gruzije i drugih sudjelovao je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader.
Uoči okruglog stola predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Sanader susreo se i razgovarao s predsjednicima Makedonije, Litve, Albanije, Gruzije i Latvije.
Predsjednik Vlade RH dr. sc. Sanader na okruglom je stolu govorio o Hrvatskoj koja je u demokratskom razvoju od socijalističke republike bivše Jugoslavije postala zrela razvijena demokracija. U Hrvatskoj u promicanju demokratskih standarda i vrijednosti iznimno veliku ulogu imaju nevladine organizacije koje djeluju slobodno promičući slobodarske vrijednosti u zaštiti ljudskih i manjinskih prava, socijalnotržišnog gospodarstva kao vrijednosti Europske unije i NATO-a prema kojima Hrvatska ide i želi postati punopravna članica.
Na okruglom stolu o stanju demokracije u svijetu koji je u sklopu 61. zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda organizirao američki predsjednik George W. Bush uz predsjednike i premijere Italije, Latvije, Litve, Finske, El Salvardora, Afganistana, Gruzije i drugih sudjelovao je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader.Na okruglom stolu o stanju demokracije u svijetu koji je u sklopu 61. zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda organizirao američki predsjednik George W. Bush uz predsjednike i premijere Italije, Latvije, Litve, Finske, El Salvardora, Afganistana, Gruzije i drugih sudjelovao je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader.Na okruglom stolu o stanju demokracije u svijetu koji je u sklopu 61. zasjedanja Opće skupštine Ujedinjenih naroda organizirao američki predsjednik George W. Bush uz predsjednike i premijere Italije, Latvije, Litve, Finske, El Salvardora, Afganistana, Gruzije i drugih sudjelovao je i predsjednik Vlade Republike Hrvatske dr. sc. Ivo Sanader.




Pisane vijesti