Predsjednik Vlade s predsjednikom Republike Azerbajdžan

U ponedjeljak, 11. ožujka 2013. godine, s početkom u 12.25 sati, u Banskim dvorima, održat će se potpisivanje nekoliko ugovora između Republike Hrvatske i Republike Azerbajdžana.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak i ministar gospodarskog razvoja Azerbajdžana Shahin Mustafayev potpisat će Ugovor između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Azerbajdžana o gospodarskoj suradnji.

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović i ministar vanjskih poslova Azerbajdržana Elmar Mammadyarov potpisat će Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Azerbajdžana o suradnji u područjima znanosti i tehnologije.

Ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović i ministar vanjskih poslova Elmar Mammadyarov potpisat će Sporazum između Vlade Republike Hrvatske i Vlade Republike Azerbajdžana o suradnji u području zaštite okoliša i prirode.

Potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić i ministar vanjskih poslova Elmar Mammadyarov popisat će Memorandum o suglasnosti između Ministarstva socijalne politike i mladih Republike Hrvatske i Ministarstva mladih i sporta Republike Azerbajdžana o suradnji u području mladih.

Zamjenik ministra turizma Oleg Valjalo i ministar kulture i turizma Azerbajdžana Abulfas Garayev potpisat će Memorandum o suglasnosti između Ministarstva turizma Republike Hrvatske i Ministarstva kulture i turizma Republike Azerbajdžana o suradnji u području turizma.

Predsjednik Uprave Plinacra d.o.o. Mladen Antunović i predsjednik Državne naftne kompanije Republike Azerbajdžana (SOCAR) Elshad Nasirov potpisat će Memorandum o razumijevanju i suradnji između Plinacra do.o.o i Državne naftne kompanije Republike Azerbajdžana (SOCAR).

Potpisivanje ugovora može se snimiti.

Nakon potpisivanja ugovora, u 13.00 sati,predsjednik Vlade Republike Hrvatske Zoran Milanović sastat će se s predsjednikom Republike Azerbajdžan Ilhamom Aliyevom.

Snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti doček pred Banskim dvorima i upisivanje u Zlatnu knjigu, a o sastanku ćemo vas izvijestiti priopćenjem.



Najave