Reagiranje Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije na tekst objavljenom u tjedniku 7dnevno i najavljenom na portalu dnevno.hr

Poštovani,

Na temelju Zakona o medijima, zahtijevamo da objavite naše reagiranje na neistinite navode u tekstu autora Krešimira Filipa pod naslovom „ Na barikadama Titovog zlikovca Sime Dubajića“, objavljenom u tjedniku „7dnevno“, a najavljenom i na vašem portalu dnevno.hr.

Opovrgavamo sve lažne, izrazito zlonamjerne, a u nekim dijelovima i monstruozne navode i optužbe na račun potpredsjednika Vlade Branka Grčića.

Iz teksta se može lako razabrati otvorena želja i uvjerenje autora i urednika da će sto puta ponovljena laž postati istinom.

S lakoćom se može provjeriti da je Branko Grčić, kao jedan od najboljih studenata, u prosincu 1987. godine postao zaposlenik Ekonomskog fakulteta u Splitu bez ijednog dana prekida, sve do dolaska u Vladu RH u prosincu 2011. godine.

To jasno govori da su svi navodi u tekstu s tim u vezi, apsolutno netočni, izmišljeni i lažno iskonstruirani.

Tekst obiluje i nizom drugih lažnih informacija i kleveta, stoga zahtijevamo da se i na portalu dnevno.hr i u sljedećem broju tjednika „7dnevno“, u skladu sa Zakonom o medijima, objavi ovo reagiranje.



Pisane vijesti