Vlada: Zrinka Blažević razriješena dužnosti ravnateljica HZZ-a

Hrvatska Vlada danas je dužnosti ravnateljice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje razriješila Zrinku Blažević, a za vršiteljicu dužnosti ravnatelja HZZ-a imenovala Ankicu Paun Jarallah.

ZAGREB, 19. travnja 2007. (Hina) - Hrvatska Vlada danas je dužnosti ravnateljice Hrvatskog zavoda za zapošljavanje razriješila Zrinku Blažević, a za vršiteljicu dužnosti ravnatelja HZZ-a imenovala Ankicu Paun Jarallah.

Zrinka Blažević razriješena je prije isteka mandata, a Vlada je odluku o razrješenju donijela na zatvorenom dijelu sjednice.

Ide se u jednu potpuno drugačiju dinamiku provedbe vladinih mjera u tom iznimno važnom sustavu, neslužbeno je objašnjenje koje se može čuti u Vladi o razrješenju Zrinke Blažević.

Vlada je danas privremenim ravnateljem Hrvatske agencije za borbu protiv dopinga u športu imenovala Damira Ercega.

Vlada je izmijenila i odluku o osnivanju Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom u Den Haagu i drugim kaznenim sudovima, te novim članom proširenog sastava Savjeta imenovala glavnog državnog odvjetnika Mladena Bajića, a članstva u Savjetu razriješeni su zamjenik glavnog državnog odvjetnika Petar Pulišelić, te Goran Mikuličić.



Pisane vijesti