Na svaki napad Milanović će dobiti konkretan i argumentiran odgovor

Predsjednik Vlade Andrej Plenković da današnjoj se konferenciji za medije u Banskim dvorima osvrnuo, između ostalog, na današnje teze predsjednika RH Zorana Milanovića. Razlog zbog kojeg smo sazvali ovu konferenciju za medije je reakcija na onu koju je održao Milanović. S obzirom na brojne laži, neistine koje je izgovorio, logično je i normalno da odgovorim, poručio je.
23.10.2020.
Smjer Hrvatske, blagostanje naših ljudi, to je ono što mene zanima, to je moj glavni posaoPredsjednik Vlade Andrej Plenković održao je konferenciju za novinare na kojoj je govorio o rekordnom broju novooboljelih i preminulih od Covida-19 u Hrvatskoj, poručivši da je krajnji trenutak da se građane alarmira na odgovornost kako bi zdravstveni sustav ostao održiv. Osvrnuo se i na Vladine mjere pomoći gospodarstvu te druge aktualne teme. 22.10.2020.
Moramo pokazati mentalitetnu snagu i odgovornost kako bismo zaustavili širenje epidemijePremijer Andrej Plenković apelirao je još jednom na građane da budu odgovorni u vezi koronavirusa, poručivši kako moramo pokazati mentalitetnu snagu i odgovornost prema drugima jer ćemo u suprotnom imati sve veće širenje epidemije. 22.10.2020.

Događanja

O Vladi