Do 1. srpnja treba biti gotova izgradnja Istarskog ipsilona u punom profilu, za očuvanje radnih mjesta 680 milijuna kuna

Premijer Plenković izrazio je danas u Pulu zadovoljstvo napretkom radova na dovršetku Istarskog ipsilona na dionici od Pazina do Učke. "Očekujemo da radovi budu gotovi do 1. srpnja, dakle šest mjeseci prije predviđenoga roka, čime će ova investicija vrijedna 155 milijuna kuna praktički dovršiti izgradnju Istarskoga ipsilona u punom profilu", najavio je predsjednik Vlade.
16.04.2021.
Stiže 1,8 milijuna doza Pfizerova cjepivaHrvatska bilježi 32-postotni tjedni porast novooboljelih od covida, no očekuje i 55-postotnu procijepljenost do 1. srpnja i isporuku 1,8 milijuna doza Pfizerova cjepiva, rečeno je u petak na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite.   16.04.2021.
Božinović: Produžujemo mjere koje su na snazi, neće biti pooštravanja na nacionalnoj raziniPod predsjedanjem predsjednika Vlade Andreja Plenkovića održan je sastanak Znanstvenog savjeta. Potpredsjednik Vlade Davor Božinović najavio je da se produžuju mjere koje su na snazi danas do ponoći, istaknuvši da neće biti pooštravanja mjera na nacionalnoj razini, već po potrebi od županije do županije. Kazao je i da Europskoj uniji stiže dodatnih 50 milijuna doza cjepiva za drugo tromjesečje, izrazivši uvjerenje da broj doza cjepiva za hrvatsko stanovništvo više neće biti upitan. 15.04.2021.

Događanja

O Vladi