Plenković na Global Citizenu: Hrvatska donira još 200.000 doza cjepiva

Hrvatska će donirati dodatnih 200.000 doza cjepiva siromašnim zemljama putem mehanizma COVAX, objavio je premijer Andrej Plenković uključivši se video-porukom na koncert Global Citizen Live koji se u subotu održava u više svjetskih gradova. 
26.09.2021.
Vlada odbila zamolnicu Tužiteljstva Bosne i HercegovinePredsjednik Vlade Andrej Plenković primio je danas u Banskim dvorima generale zapovjednike i visoke časnike koji su sudjelovali u vojno-redarstvenoj operaciji "Bljesak". Kazao je da je Vlada nakon detaljne analize donijela zaključak da se odbije zamolnica Tužiteljstva BiH u kojoj se hrvatske ratne zapovjednike iz operacije Bljesak povezuje s navodnim ratnim zločinom. 23.09.2021.
Plenković: Ne zaboravljamo da današnju Hrvatsku u velikoj mjeri dugujemo našim umirovljenicimaPremijer Plenković poručio je danas, na obilježavanju 75. obljetnice Matice umirovljenika Hrvatske, da Vlada ne zaboravlja da današnju Hrvatsku u velikoj mjeri dugujemo našim umirovljenicima koji su u nju ugradili svoje živote, svoj rad, svoj trud i time nas kao društvo zadužili. "S obzirom na značaj te populacije, mi smo kao odgovornost Vlade prepoznali da moramo učiniti maksimalne napore za ostvarivanje kvalitetnijeg života najbrojnije skupine u hrvatskom društvu kojoj želimo osigurati zasluženu dostojanstvenu starost", istaknuo je. 24.09.2021.

Događanja

O Vladi