Okrugli stol „Najnoviji trendovi u području suzbijanja trgovanja ljudima – djeca pod povećanim rizikom“

U povodu obilježavanja Europskog dana suzbijanja trgovanja ljudima (18.10), Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina Vlade Republike Hrvatske u suradnji s Predstavništvom Europske komisije u Hrvatskoj, organizira Okrugli stol na temu: Najnoviji trendovi u području suzbijanja trgovanja ljudima – djeca pod povećanim rizikom“, koji će se održati 18. listopada 2017. godine, od 10.00 do 14.00 sati, u Predstavništvu Europske komisije u Republici Hrvatskoj u Kući Europe (Ulica Augusta Cesarca 4).

Ovim se okruglim stolom, sada već tradicionalno, želi naglasiti važnost jačanja javne svijesti o problematici suzbijanja trgovanja ljudima te prezentirati najnovije aktivnosti Vlade Republike Hrvatske i organizacija civilnog društva na području suzbijanja trgovanja ljudima.
 
Stručnjaci  iz tijela državne i javne uprave, sudstva te organizacija civilnog društva raspravljat će o sustavu suzbijanja trgovanja ljudima u Republici Hrvatskoj te će posebnu pozornost posvetiti pomoći i zaštiti djece žrtava trgovanja ljudima.

Najave