Plenković izrazio sućut obitelji ubijene socijalne radnice u Đakovu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković izrazio je u utorak u ime Vlade i u svoje ime sućut obitelji ubijene socijalne radnice u Đakovu, ističući kako ministrica za socijalnu politiku Nada Murganić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i policija čine sve kako bi utvrdili sve okolnosti toga tragičnog slučaja.

"Želio bih u svoje ime i u ime cijele Vlade izraziti sućut obitelji socijalne radnice u povodu velike tragedije u Đakovu", rekao je Plenković novinarima prije početka sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Istaknuo je  kako je u Đakovu i ministrica za socijalnu politiku Nada Murganić, koja je onamo otišla čim su čuli da je korisnik Centra za socijalnu skrb usmrtio socijalnu radnicu i teško ranio još jednu osobu.

Premijer je izrazio nadu da će se oporaviti muškarac koji je teško ranjen u pucnjavi u đakovačkom Centru za socijalnu skrb.

"Ovo je jedna velika tragedija i ministrica za socijalnu politiku Nada Murganić, ministar unutarnjih poslova Davor Božinović i policija poduzimaju sve radnje da utvrde sve okolnosti ovoga slučaja", istaknuo je Plenković.

Izvor: Hina

Pisane vijesti | Andrej Plenković