Predsjednik Vlade na potpisivanju ugovora o financijskoj potpori projektima od interesa za hrvatski narod u BiH

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sudjelovat će na svečanosti povodom potpisivanja ugovora o financijskoj potpori projektima od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini i na manifestaciji "Večer Hercegovine u Posavini", koje će se održati  u Tolisi i Orašju u Bosni i Hercegovini, u petak, 6. rujna 2019. godine.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar vanjskih i europskih poslova Gordan Grlić Radman, ministar državne imovine Mario Banožić, državni tajnik Središnjeg državnog ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas te državna tajnica za političke poslove Ministarstva vanjskih i europskih poslova Zdravka Bušić.

Program:

16.00        Svečanost povodom potpisivanja ugovora o financijskoj potpori za provedbu kulturnih, obrazovnih, znanstvenih, zdravstvenih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini iz sredstava Državnog proračuna Republike Hrvatske za 2019. godinu  (Franjevački samostan u Tolisi, Ulica fra Martina Nedića 1)
 
                   Prigodno obraćanje supredsjedatelja Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Dragana Čovića
 
                   Prigodno obraćanje predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića
 
                   Zajedničko fotografiranje ispred zgrade Franjevačkog samostana

17.30        Sastanak  predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića s predsjednikom Vlade Županije Posavske Đurom Topićem (Orašje, zgrada Vlade Županije Posavske, Ulica Jug I)
 
20.15        Manifestacija "Večer Hercegovine u Posavini" (Orašje, dvorana ''Golden Palast'', Bazeni Aqua Centar Orašje, Ulica Jug III BB)

                  Prigodno obraćanje predsjednika Vlade Republike Hrvatske Andreja Plenkovića

Najave