Predsjednik Vlade Plenković u Osijeku

U povodu obilježavanja Dana Grada, predsjednik Vlade Andrej Plenković posjetit će Osijek, u četvrtak, 2. prosinca 2021. godine.
 
Uz predsjednika Vlade bit će ministrica regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Nataša Tramišak i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek.
 
Po dolasku u Osijek, u 16.30 sati, premijer Plenković sastat će se sa županom Osječko-baranjske županije Ivanom Anušićem i gradonačelnikom Grada Osijeka Ivanom Radićem (Zgrada županije, Županijska ulica).
 
U 17.00 sati predsjednik Vlade sudjelovat će na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Osijeka, u povodu obilježavanja Dana Grada (Hrvatsko narodno kazalište). Tijekom svečane sjednice predviđeno je obraćanje predsjednika Vlade.
 
Po završetku svečane sjednice, u 17.55 sati, predsjednik Vlade će na Trgu Ante Starčevića obići Kaleidoskop, festival svjetla.
 
Potom će se tramvajem odvesti do Parka kralja Tomislava gdje će, u 18.15 sati, sa županom Osječko-baranjskim Ivanom Anušićem i gradonačelnikom Osijeka Ivanom Radićem, upaliti blagdansku rasvjetu i obići Advent.
 

Najave | Andrej Plenković