Božićna čestitka predsjednika Vlade Andreja Plenkovića

Drage sugrađanke i sugrađani, želim vam da provedete božićne blagdane u miru i radosti s obitelji i vašim najbližima i da vam božićna poruka nade donese obilje mira i zdravlja.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je božićnu čestitku hrvatskim građanima u domovini i inozemstvu, u kojoj stoji:
 
''Božić nam donosi nadu, radost i ljubav te nas osnažuje u stvaranju zajedništva i međusobnog razumijevanja.
 
Vođeni načelom kršćanske solidarnosti, posebno pomažemo onima kojima je to najpotrebnije.
 
Uz brojna iskušenja koja smo imali u godini na izmaku, poduzeli smo sve da očuvamo standard naših sugrađana, da sačuvamo društvenu koheziju i spriječimo socijalnu frakturu te da pridonesemo daljnjem gospodarskom rastu i razvoju naše domovine. To ćemo nastaviti činiti, podupirući daljnji rast plaća, mirovina, socijalnih naknada i zaposlenosti u Hrvatskoj.
 
Ostvarenje strateškog cilja o članstvu u europodručju i schengenskom prostoru pozicionira Hrvatsku u samu jezgru Europske unije, ali još važnije, donosi brojne prednosti koje će najviše osjetiti hrvatski građani i naše gospodarstvo.
 
Svjesni da je još puno posla i izazova pred nama, nastavljamo raditi za boljitak i prosperitet naše domovine. Poseban naglasak u svim politikama stavljamo i na demografsku revitalizaciju.
 
Drage sugrađanke i sugrađani, želim vam da provedete božićne blagdane u miru i radosti s obitelji i vašim najbližima i da vam božićna poruka nade donese obilje mira i zdravlja.
 
Uime Vlade i osobno želim vam sretan i blagoslovljen Božić."
 

Pisane vijesti | Andrej Plenković